SİYASET
Giriş Tarihi : 11-11-2021 01:24   Güncelleme : 11-11-2021 01:31

14 Kasım'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve erken parlamento

На финалната права преди президентските и предсрочните парламентарни избори на 14 ноември се срещнахме с избирателите в селата Груево и Свобода, както и с живущите в квартал „Читаци“ в Момчилград. С нас бяха заместник- председателят на ЦС на ДПС и кмет

14 Kasım'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve erken parlamento

На финалната права преди президентските и предсрочните парламентарни избори на 14 ноември се срещнахме с избирателите в селата Груево и Свобода, както и с живущите в квартал „Читаци“ в Момчилград. С нас бяха заместник- председателят на ЦС на ДПС  и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, областният председател на ДПС Ресми Мурад и кандидатите ни за народни представители Мукаддес Налбант и Байрам Байрам.
За нас е важно да чуем гласа на всеки един наш съгражданин, дали живее в общинския център или в най-отдалечената махала. Наш дълг и основен приоритет е да изпълняваме поетите ангажименти пред тях, за да се развива Момчилград устойчиво и да се подобрява качеството на живот на жителите и гостите на общината ни. 
В лицето на кандидат-президентската ни двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова местните хора виждат достойни личности с авторитет, които умеят да водят диалог в името на общото ни бъдеще в България.
Кандидатите ни за народни представилите в 9-ти МИР-Кърджали също заслужават мощна подкрепа от избирателите, защото са разпознаваеми сред хората в региона и са се доказали през годините като експерти, които могат да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. 
Да подкрепим ДПС с номер 17 за държавността и за единството на нацията!