Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-01-1970 02:00   Güncelleme : 28-12-2015 12:27

ДПС ПЛОВДИВ: ДПС откри предизборната си кампания в Пловдив

ДПС откри предизборната си кампания в Пловдив, предаде репортер на Радио "Фокус" – Пловдив. Водачът на листата за 16-ти МИР Петя Раева заяви,

ДПС ПЛОВДИВ: ДПС откри предизборната си кампания в Пловдив

 

ДПС откри предизборната си кампания в Пловдив, предаде репортер на Радио "Фокус" – Пловдив. Водачът на листата за 16-ти МИР Петя Раева заяви, че ДПС не е етническа партия, защото в нея членуват различни етноси - българи, роми, арменци, мюсюлмани и евреи. Няма да провеждаме помпозна предизборна кампания и да правим "пир по време на чума", а ще дарим средствата, предвидени за това в помощ едно болно дете в Шекер махала, каза Раева пред членовете и симпатизантите на ДПС в кинозалата в Дома на науката и техниката в Пловдив. Основните приоритети на партията са свързани с високи доходи на хората, достойна работа и перспектива за развитие. На видеостена бяха показани актуални снимки от пловдивския квартал "Столипиново".

След представянето на листата за град Пловдив бяха маркирани и основните акценти в платформата на ДПС. Сред тях са по-добро образование, разкриване на работни места, подобрение на здравеопазването. Втори в листата е общинският съветник Бранимир Иванов, а амбицията на ДПС е за двама депутати от Пловдив в следващото Народно събрание. Бившият депутат Тунджай Наимов призова да се спре "милиционерският ботуш". В края на официалното откриване бяха раздадени членски книжки на най-новите привърженици на ДПС.

Димитър ВЛАДИМИРОВ | 14 Април 2013 | Агенция "Фокус"

Dps.Bg